Pages Navigation Menu

Het online dorpsplatform van, voor en door Houthem - Sint Gerlach

Basisschoolproject Orphée Social Singing

Basisschoolproject Orphée Social Singing

Met ingang van dinsdag 6 maart gaat Orphée Social Singing uit Houthem op proef 4 keer (6 maart, 20 maart, 13 april en 10 april) een basisschoolproject starten op vraag van Gemeente Valkenburg. Omdat Orphée onlosmakelijk met Houthem is verbonden hopen ze vooral uit Houthem nog veel kinderen te kunnen bereiken.

De bedoeling is (bij genoeg aanmeldingen) dat Marjolein Jeurissen, de 20-jarige dirigente van Orphée Social Singing en docente muziek in opleiding, elke twee weken een groep met kinderen uit Houthem, Valkenburg en omstreken zal leiden. Alle facetten van het zingen in een groep komen aan bod. Er wordt gelet op liedjes die de leerlingen (tussen 7 en 13 jaar oud) aanspreekt en natuurlijk ook op gezelligheid in de groep. Een vrijwilliger vanuit Orphée Social Singing zal ook aanwezig zijn voor (vocale) ondersteuning.

De groep wordt gestart in de Polfermolen van 16.00-17.00 uur. En er wordt per deelname van een kind €1,50 gevraagd, die bij Kim Lenoire (combinatiefunctionaris Onderwijs en Cultuur) kan worden betaald tijdens de bijeenkomsten.

Meer informatie staat ook op www.orpheesocialsinging.nl/basisschoolproject/