Pages Navigation Menu

Het online dorpsplatform van, voor en door Houthem - Sint Gerlach

Dorpsagenda

Het online dorpsplatform Wij Houthem probeert een zo compleet mogelijke dorpsagenda aan te bieden van, voor en door dorpsgenoten en organisaties.

Deze agenda kan alleen maar compleet worden door aanlevering van activiteiten aan ons redactieteam.
Zij zorgen dan voor het publiceren van uw agendabericht(en).

Stuur uw tekstbericht met datum, locatie, tijden, website, contactgegevens en minimaal 1 goede foto en/of poster naar de REDACTIE.

jun
24
za
2017
Kinderbingo JongHouthem @ De Holle Eik
jun 24 @ 14:00
Kinderbingo JongHouthem @ De Holle Eik | Valkenburg | Limburg | Netherlands

Op zaterdag 24 juni organiseert JongHouthem een Kinderbingo als afsluiting van het schooljaar. Deze zal plaats vinden in De Holle Eik. Inschrijven is niet nodig en alle kinderen, ouders, opa’s en oma’s en overige familieleden zijn van harte welkom. Meer informatie vindt u in deze poster.

jun
25
zo
2017
Smulrit Ruitervereniging Sint Gerlach @ Sportcomplex De Kromme Steeg
jun 25 all-day
Smulrit Ruitervereniging Sint Gerlach @ Sportcomplex De Kromme Steeg

Op 25 juni organiseert Ruitervereniging Sint Gerlach de Smulrit, een culinaire rit voor ruiters onder het zadel door het Heuvelland. Vertrekpunt is het sportterrein aan De Kromme Steeg/Putweg.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Marion Louwen (06-24475157).

jul
23
zo
2017
KVH kamp @ Kampeerboerderij ’t Leienhoes
jul 23 – jul 28 all-day
KVH kamp @ Kampeerboerderij ’t Leienhoes | Wijlre | Limburg | Netherlands

Het jaarlijkse zomerkamp van Stichting KVH is dit jaar van zondag 23 juli t/m vrijdag 28 juli 2017. Dit 54e kamp zal plaats vinden in Kampeerboerderij ’t Leienhoes te Wijlre.

De kinderen zullen in een bosrijke omgeving beziggehouden worden met bos- en buitenspelen, spellen als het kabouterspel, de blauwe diamant, smokkelen, Crazy 77 en nog veel meer.

Alle kinderen van Houthem e.o. die de basisschool bezoeken, dus vanaf groep 1 t/m groep 8 kunnen aan dit kamp deelnemen. Ook kinderen die ooit mee op kamp zijn geweest en nu in de brugklas zitten, mogen nog voor een laatste keer mee. Vriendjes of vriendinnetjes, die niet in Houthem wonen, zijn ook welkom.

Klik voor meer informatie en inschrijvingsmogelijkheden op het aanmeldingsformulier. Ook voor ouders met een kleine beurs is het mogelijk hun kinderen in te schrijven, want er is een mogelijkheid om een tegemoetkoming in de kosten aan te vragen (klik hier voor meer informatie).
sep
2
za
2017
Clubkampioenschap Western rijden Ruitervereniging Sint Gerlach
sep 2 all-day
Clubkampioenschap Western rijden Ruitervereniging Sint Gerlach

Op zaterdag 2 september vindt het clubkampioenschap western rijden van Ruitervereniging Sint Gerlach plaats. Deze dag is ook toegankelijk voor niet-leden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Marion Louwen (06-24475157)

sep
3
zo
2017
Clubkampioenschap dressuur en springen Ruitervereniging Sint Gerlach
sep 3 all-day
Clubkampioenschap dressuur en springen Ruitervereniging Sint Gerlach

Op zondag 3 september vindt het clubkampioenschap dressuur en springen van Ruitervereniging Sint Gerlach plaats. Deze dag is ook toegankelijk voor niet-leden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Marion Louwen (06-24475157)

nov
5
zo
2017
Geuldaltoernooi Judoclub Kano Houthem @ Sportcomplex Polfermolen
nov 5 @ 10:00 – 16:00
Geuldaltoernooi Judoclub Kano Houthem @ Sportcomplex Polfermolen

Op 5 november vindt het Geuldaltoernooi van JC Kano plaats in sporthal De Polfermolen in Valkenburg. Dit toernooi is zowel voor beginnende als voor ervaren judoka’s, voor meisjes en jongens van alle leeftijden, ook volwassenen doen mee. Er zullen clubs meedoen uit Limburg, Brabant en België. De wedstrijdleiding is in handen van scheidsrechters van Judobond Nederland.

Het toernooi duurt van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom om te genieten van de diverse partijen en om de judoka’s aan te moedigen.