Pages Navigation Menu

Het online dorpsplatform van, voor en door Houthem - Sint Gerlach

Dinner in Blue

Dinner in Blue

In navolging van ons fantastisch verbroederingsconcert “WOOD meets BRASS” in november 2016 organiseren Brassband St. Gerlach en Harmonie Kur-Kapel Falcobergia (beiden o.l.v. dirigent Leon Simons) op zondag 27 mei 2018 een uniek “Dinner in Blue”. De locatie voor deze gelegenheid wordt de speciaal ingerichte theaterzaal Polfermolen te Valkenburg.

Wij brengen U vanaf 16 uur een compleet muzikaal en culinair programma, met een prettige afwisseling van zang, muziek en lekker eten.

Voor uw personeel, familie, vereniging of vrienden de ideale mogelijkheid om lekker te genieten. De presentatie van “Dinner in Blue“ is in handen van Dyanne Sleijpen, zangeres en bekend van L1. Naast de Brassband en de Harmonie zullen de Drumband Kur-Kapel (o.l.v. Jo Meijs), Close Harmony group All about Eve en Combogroep Henk Martens voor U optreden.

Tussen elke gang door brengen de muzikanten U een concert waarin vele muziekstijlen aan bod komen. Diverse solisten en jeugdleden gaan U een onvergetelijke dag bezorgen. 

Klik hier voor meer informatie.