Pages Navigation Menu

Het online dorpsplatform van, voor en door Houthem - Sint Gerlach

Geslaagd Heuvellandtoernooi JC Kano

Geslaagd Heuvellandtoernooi JC Kano

Het jaarlijkse Heuvellandtoernooi van Judoclub Kano Houthem is weer succesvol verlopen: vele judoka’s van de club hebben mooie prijzen in de wacht gesleept, de meisjes en jongens van de diverse Limburgse clubs hebben allemaal heel goed hun best gedaan, de papa’s/mama’s/broertjes/zusjes en andere toeschouwers hebben de deelnemers heel goed aangemoedigd, de coaches hebben hun judoka’s weer goede aanwijzingen gegeven, de scheidsrechters van de Judobond Nederland hebben alle partijen in goede banen geleid, de vrijwilligers van Kano/Judokan Maastricht/Judoclub Urmond hebben gezorgd dat de jurytafels/catering/weging etc. bezet waren, etc. etc.

Er was ook een speciale gast als verrassing gekomen en wel de heer Pepels; een 80-er die houder is van een hele hoge Dan-graad, en wel de 8e. Trainer Jo heeft al heel vaak speciale lessen van hem gehad, maar de heer Pepels heeft ook al vaker gastlessen aan de Kano judoka’s gegeven. EHBO Tjerk en Tom, trainers/coaches Jo en Carola willen wij ook bedanken. De dag was weer zeer geslaagd te noemen.

Zondag 5 november, als het grotere broertje van dit toernooi plaatsvindt (Geuldaltoernooi voor minder ervaren t/m zeer ervaren judoka’s, sporthal Polfermolen), zullen wij vast en zeker weer vele judoka’s, die vandaag hun beste beentje voorgezet hebben, terugzien op de judomat.