Pages Navigation Menu

Het online dorpsplatform van, voor en door Houthem - Sint Gerlach

Orphéest (5 jaar Orphée Social Singing)

Orphéest (5 jaar Orphée Social Singing)

Wat vliegt de tijd: Dit jaar vieren we het 5-jarig bestaan van Orphée Social Singing. Omdat het oprichten en in stand houden van een zanggroep voor jongeren in deze tijd geen vanzelfsprekendheid is, zijn we trots dit lustrum te mogen vieren met elkaar en met u.

We kunnen terugblikken op de vele gezellige uren binnen de diverse samenstellingen die de groep al gekend heeft, de leuke uitvoeringen, de muzikale basis die we op zo’n relatief korte periode hebben gelegd en nog veel meer. Maar ook in de toekomst blijven we aan de weg timmeren om onze groep en 155 jaar Orphée-muziek te behouden. We blijven werken aan gezelligheid, verdere muzikale ontwikkeling en aan het levend houden van onze groep in de regio. Dat hopen wij in elk geval!

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij ons concert, dat de naam “Orphéest!” zal dragen, waarbij we aan dit eerste lustrum aandacht zullen besteden. Orphée Social Singing staat onder leiding van onze dirigente Marjolein Jeurissen en wordt begeleid door de band Into The Blue uit Maastricht.

Het concert vindt plaats op zaterdag 15 juni 2019 om 19.30 uur in “ De Post “, Lindenlaan 17, 6301 HA te Valkenburg a/d Geul. De deuren gaan een halfuur voor aanvang open. Parkeergelegenheid is er in de nabijheid van de locatie op het Walramplein, bij het Odapark, de Burgemeester Henssingel (Valkenheim) of parkeergarage de Kei. De toegang is gratis; er is een mogelijkheid voor een vrije gave na afloop.