Pages Navigation Menu

Het online dorpsplatform van, voor en door Houthem - Sint Gerlach

“Pop meets Brass”- cross-over concert Brassband St. Gerlach

“Pop meets Brass”- cross-over concert Brassband St. Gerlach

Op zaterdag 4 juli aanstaande organiseert Brassband St Gerlach een populair cross-over concert genaamd “Pop meets Brass”.

Binnen de omheiningen van de authentieke carré hoeve “de Croon”, een van dé bekendste Houthemse dorpsgezichten, zal de Brassband onder leiding van dirigent Stefan Voncken laat horen hoe veelzijdig blaasmuziek kan zijn.
Naast eigen werken zijn er onder andere gastoptredens van solisten Romano Diederen en Mirjam Erkens.
Orphée’s Social Singing en een samengesteld Combo onder leiding van Henk Martens zullen daarnaast ook luister bijzetten aan dit cross-over concert.

Romano Diederen is met zijn leeftijd van 14 jaar wellicht een van de jongste muzikale talenten in het Limburgse. Romano heeft op menig solistenconcours prijzen in de wacht gesleept en was meerdere keren te zien bij optredens met Andre Rieu waar zijn vader musiceert als trompettist.
Mirjam Erkens begon op zesjarige leeftijd al met zingen. In 1994 voltooide ze de opera-opleiding en vertolkte ondermeer de rol van Susanna in Mozarts opera “Le Nozze di Figaro”. Als sopraan verleent Mirjam regelmatig haar solistische medewerking aan concerten en projecten in zowel binnen- als buitenland.

Het concert begint om 20.00 uur.
De poorten openen om 19.00 uur.
Adres: Hoeve “de Croon”,Sint Gerlach 22, Houthem St. Gerlach.

Entreekaarten kosten € 7,50 (incl. 2 bonnen) en zijn verkrijgbaar bij Tankstation Gebr. Frissen, Grand Café Tres Luxx, Friture Le Carroussel en Gemeenschapshuis De Holle Eik.

flyer_cross over concert Brassband st. Gerlach