Pages Navigation Menu

Het online dorpsplatform van, voor en door Houthem - Sint Gerlach

Dorpsgids voor Houthem

Dorpsgids voor Houthem

Een van de projecten die voort zijn gekomen uit het project “Wij Houthem” is het realiseren van een dorpsgids voor Houthem sint Gerlach.
Doel van dit project is de leefbaarheid van Houthem te vergroten.

De dorpsgids wordt een bundeling van alles wat Houthem sint Gerlach te bieden heeft op gebied van bedrijvigheid, verenigingsleven en zorgzaamheid jegens onze medebewoners, zowel in professionele zin als ook de zorg voor de medemens vanuit onze bewoners zelf. Deze gids is mede ook bedoeld voor nieuwe bewoners die hiermee van harte welkom worden geheten.
De informatie in de gids geeft weer welke bedrijven in eigen dorp aanwezig zijn. Vaak wordt onnodig ver uit de buurt gezocht door onwetendheid, wat er zich in Houthem bevindt.
Tevens vindt u informatie over bestaande verenigingen en organisaties waar u in uw vrije tijdsbesteding gebruik van zou kunnen maken. Ter ontspanning, op sportief vlak of als vrijwilligerswerk.

Aangevuld met informatie over de kerk, de scholen de zorginstellingen menen wij een compleet beeld te kunnen geven van wat er in ons dorp te vinden is.
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een inventarisatie van alle bedrijven, verenigingen, ZZP-ers etc. De gids wordt opgemaakt in A5formaat waar aan alle deelnemers een gratis vermelding wordt aangeboden. Daarnaast is het mogelijk een extra betaalde advertentie te laten plaatsen. Veel bedrijven, ZZP-ers, verenigingen, stichtingen hebben zich inmiddels aangemeld voor deelname in de dorpsgids.

De werkgroep dorpsids die verantwoordelijk is voor de realisatie en coördinatie bestaat uit Riny Penners met ondersteuning van Maurice de Lange en Marjo Thijssen.
Uitgave van de dorpsgids staat in principe gepland voor medio december 2014. Afhankelijk van de snelheid van aanlevering door organisaties en ondernemers.

De nieuwe dorpsgids biedt straks een schat aan informatie waardoor iedereen in het dorp snel de weg zal kunnen vinden in ons mooie Houthem-St. Gerlach.Een van de projecten van het dorpsplatform Wij Houthem – Sint Gerlach is het realiseren van een dorpsgids met daarin alle vereniging, stichtingen, organisaties en natuurlijk ook ondernemers.

Ook uw vereniging, stichting, groepering of onderneming mag niet ontbreken in deze gids om onder de aandacht te komen en te blijven van alle inwoners van ons mooie dorp. Het is belangrijk om gevonden te worden en hierin voorziet de handzame en complete dorpsgids die uitgegeven wordt door de werkgroep en waarin alle organisaties van het dorp een GRATIS vermelding kunnen krijgen.

De nieuwe dorpsgids verschijnt in december 2014 en is een handige (bewaar)gids op A5 formaat in kleur die in een oplage van 1.500 stuks huis aan huis in het hele dorp wordt bezorgd en daarnaast beschikbaar is op diverse publiekslocaties en actief wordt aangereikt aan nieuwe inwoners. Uw informatie wordt tevens opgenomen op deze website, het online dorpsplatform.

Het enige dat u hiervoor moet doen is bijgaand formulier met pen of digitaal invullen en voor 15 oktober insturen of per email aanleveren samen met uw logo. U bent dan verzekerd van de gratis vermelding van 1/3 pagina liggend formaat, als een soort visitekaartje.

Daarnaast is het mogelijk om in de gids, tegen betaling, te adverteren om uw organisatie nog meer en opvallend onder de aandacht te brengen van onze dorpsgenoten. U kunt hiertoe een advertentieruimte reserveren. We verwijzen hiervoor graag naar de advertentiemogelijkheden. Heeft u (nog) geen advertentie ? Zelfs deze kunnen wij voor u opmaken tegen gunstige voorwaarden.

Ondernemers die niet in Houthem wonen, maar wel een duidelijke binding met het dorp hebben, kunnen ook in de gids worden meegenomen dan wel in de gids adverteren. Daarmee wordt het een complete gids van, voor en door Houthem.

Uw organisatie mag en kan niet ontbreken in de dorpsgids, dus lever tijdig uw gegevens aan.

Heeft u vragen neem dan contact op via info@wijhouthem.nl of nog beter, lever meteen alle gegevens digitaal aan samen met uw logo en verzoek om een advertentie.

U kunt vanaf nu tevens uw nieuwsberichten en agendatips doorgeven op dit mailadres.Wij verwerken uw meldingen dan op de nieuwe actuele website van, voor en door Houthem WijHouthem.nl

Bekijk hieronder de bijbehorende documenten:

Dorpsgids wervingsfolder september 2014

Dorpsgids Wij Houthem aanmeldingsformulier sept2014

Dorpsgids Wij Houthem ondernemersbrief sept 2014

Dorpsgdis Wij Houthem brief VerStg sept 2014