Pages Navigation Menu

Het online dorpsplatform van, voor en door Houthem - Sint Gerlach

Huiskamer Dorpscentrum De Holle Eik

Huiskamer Dorpscentrum De Holle Eik

Huiskamer Dorpscentrum De Holle Eik
Baron de Selysstraat 4
6301 JZ VALKENBURG aan de GEUL
T:   043-6040299 (Marij Franssen)
T:   043-6040229 (Lies Selten)
@: –
W: –

 

Bent u het alleen zijn beu, en zou u graag in contact komen met andere dorpsgenoten?
Wilt u graag een keer met anderen samen eten? Of een middag in de week smen gezellig doorbrengen? Dit onder het genot van een kopje koffie, een gezellige babbel, creatief bezig zijn of het spelen van spellen?
Dan is de Huiskamer beslist wat voor u.

Elke donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur wordt in Dorpscentrum De Holle Eik, begeleid door vrijwilligers, op een leuke en spontane wijze de middag doorgebracht met spellen, kaarten maken, sjoelen, af en toe eens kienen of andere activiteiten, te veel om op te noemen, voor elk wat wils. Ook de mannen zijn van harte welkom, voor hen is er een kaarttafel gereserveerd of ze doen mee met spellen; niks moet, alles mag en niks is te gek. De themamiddagen zoals bv Sinterklaas, Kerstmis, Pasen enz. worden ook altijd druk bezocht. Dan wordt er geknutseld, of gezongen met betrekking tot dat thema.
Het is erg leuk en gezellig, maar dit moet u zelf ervaren, kom daarom gerust een keertje binnen lopen, u bent van harte welkom.

Alleen het begin zult u zelf moeten maken, daarna zijn wij er voor u.

De eigen bijdrage voor de huiskamermiddag bedraagt €12,50 per kwartaal.

Consumpties op deze middag zijn voor eigen rekening.

Ook kunt u op de donderdagmiddag om 13.00 uur al genieten van een warme maaltijd in Café De Holle Eik tegen kostprijs. Vooraf wel te reserveren.

Vrijwilligers huiskamer

 

 

terug 4