Pages Navigation Menu

Het online dorpsplatform van, voor en door Houthem - Sint Gerlach

Nieuw Oranjecomité Houthem – Sint Gerlach

Nieuw Oranjecomité Houthem – Sint Gerlach

Enthousiast mag er gemeld worden dat, nadat Kindervakantiewerk Houthem besloten had te stoppen met het organiseren van de festiviteiten rondom Koningsdag, er een nieuw Oranjecomité in het dorp ontstaan is. En er nu, na 2 jaar, op 27 april aanstaande vanaf 13.00 uur weer een feestelijke dag georganiseerd wordt in de Sint Gerlachstraat te Houthem.

De vrijwilligers van JongHouthem hadden zich eerder al stiekem laten ontvallen dat ze er eventueel voor open zouden staan de festiviteiten rondom Koningsdag voor hun rekening te willen nemen. Een mooie traditie die in Houthem sinds kort weggevallen was. Met hulp van Wij Houthem hopen we er een mooi en spetterend feest voor het hele gezin van te maken, waarbij een fiets- en/of rolstoeloptocht, springkussens, een vrijmarkt en veel vertier zeker niet zullen ontbreken.

Voor de vrijmarkt willen we iedereen oproepen met leuke ideeën te komen, van het aanbieden van een spel tot het verkopen van cupcakes. Danwel voor het spekken van de eigen portemonnee of het doneren aan een goed doel. Van spectaculaire, ludieke acties tot het verkopen van te kleine kledij.

Natuurlijk zijn we als nieuw comité naarstig op zoek naar vrijwilligers en andere sympathisanten, dus denk je dat je, op welke manier dan ook, iets kan of wil betekenen voor de Houthemse jeugd en daarnaast het Koningshuis gunstig gezind bent, dan horen we dat graag.

Alvast bedankt namens René Curfs, Monique Geelen en Rosalie Harings