Pages Navigation Menu

Het online dorpsplatform van, voor en door Houthem - Sint Gerlach

Vrijwilliger Judoclub Kano Houthem genomineerd

Vrijwilliger Judoclub Kano Houthem genomineerd

Esther Viervant Tukker, voorzitter en secretaris van Judoclub Kano Houthem, is genomineerd in de categorie Vrijwilligers mbt Sportprijzen 2015 in de Gemeente Valkenburg.
Deze prijs is bedoeld om de mensen te waarderen voor hun prestaties en inzet.

Wil je dat Houthem gaat winnen ? Stem dan op Esther !

De stemprocedure bestaat uit 2 afzonderlijke delen.
Door het publiek kan uitsluitend via de facebooksite van het “Sportgala Valkenburg a/d Geul ” gestemd worden. Dit kan door middel van het geven van een like aan de foto van de genomineerde. Op 29 oktober om 12:00 uur sluit deze stemming. Degene met de meeste stemmen ontvangt 6 punten de nummer 2, 4 punten en de nummer 3, 2 punten.

Op vrijdag 29 oktober zal er afzonderlijk gestemd worden door een jurypannel bestaande uit de leden van de Sportraad en de Combinatie functionarissen. Uit deze stemmen zal uiteindelijk een 1e, 2e en 3e plaats komen in elke categorie. Aan de 1e plaats wordt wederom 6 punten gekoppeld, 2e plaats 4 punten en de 3e plaats 2 punten. Dit alles gebeurd onder het toeziend oog van een notaris.

Deze 2 scores samen zullen de uiteindelijke winnaars bepalen. Indien er sprake is van een gelijke stand dan is de stem van de jury doorslaggevend.

Stem op Esther, stem daarmee op een Houthemse vereniging, stem zo op HOUTHEM !

Zie ook onze Facebookpagina alsmede de Facebookpagina Sportgala Valkenburg.

Logo_JC Kano Houthem